BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM
Közlekedéstechnológiai és Közlekedésgazdasági Tanszék

EIT Hackathon – Green Ideation

A European Institute of Innovation and Technology (EIT – Európai Innovációs és Technológiai Intézet) először rendez átfogó, az EIT nyersanyag szektorra (EIT RawMaterials), élelmiszeriparra és mezőgazdaságra (EIT Food), illetve klímaváltozásra (EIT Climate-KIC) fókuszáló nagy ötletelő workshopot. A Hackathon a Klímainnovációs Közösség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésében valósul meg.

A diákoknak lehetősége nyílik Design Thinking trénerek segítségével megismerni az innováció felhasználó központú megközelítését, tervezői eszköztárukat úgy használni, hogy a felhasználói igényeket, az új technológiai lehetőségeket és az üzleti siker feltételeit egy megoldásban egyesítsék.

A workshop során fejleszthetik problémamegoldó és csapatmunkára való készségüket, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedhetnek meg és dolgozhatnak együtt, ötleteikkel nemcsak a klímaváltozás elleni küzdelmet támogatva, de az EIT vállalkozásfejlesztési programjaira is előkészülve, a vállalkozói szellemet erősítve.

A Hackathon időpontja: 2023.03.25., szombat, 10:00-18:00
Helyszíne: MOME, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
A program nyelve: magyar
Flyer
További információ
Részletes program
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi linken lehet:

https://forms.gle/